Over mij

Wie is de Verhaaltjesfee

Hoi!

Ik ben Renée de Soet, eigenaar van Verhaaltjesfee.nl (niet doorvertellen, want de Verhaaltjesfee bestaat natuurlijk echt).

Als kind zat ik altijd met mijn neus in de boeken: Thea Beckman was mijn held, Lemniscaat mijn hofleverancier en Zweinstein de ultieme droom.

En stiekem geloofde ik wel een beetje dat alles echt was: de personages, het avontuur, de magie.
Kinderen beschikken nog zonder schroom over de eigenschap om te geloven. En zij geloven niet “stiekem” in iets. Voor hen staat het als een paal boven water dat alles mogelijk is en dromen uitkomen.
Dat maakt de Verhaaltjesfee zo’n magische beleving voor ze, de mysterieuze brieven zijn afkomstig van een echte fee!

En zo ontstond de Verhaaltjesfee...

Van kinderverhalen schrijven kreeg ik altijd al energie. Dus toen mijn chronische rugklachten zodanig problematisch werden dat ik thuis op bed belandde, ben ik serieus aan het schrijven geslagen. Om mijn lege dagen een creatieve invulling te geven en een bezigheid te hebben waar ik vreugde uit kon halen.

In die tijd is de Verhaaltjesfee ontstaan. Eerst als cadeautje voor mijn nichtje, daarna als cadeautje voor andere kinderen.
En nu ik eindelijk meer kan dankzij een succesvol revalidatie traject (shoutout to Spine & Joint Centre) is de webshop ook eindelijk een feit!

Had ik toch mooi gelijk om in dromen te geloven!

Wie-is-de-Verhaaltjesfee
Scroll naar boven