Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzichtje van veelgestelde vragen.
Natuurlijk kun je voor vragen ook contact opnemen via instagram, een mailtje sturen naar info@verhaaltjesfee.nl of dit contactformulier invullen. 

Er is een verhaaltje voor kinderen van 5 of 6 en een verhaaltje voor kinderen van 4.  Op deze leeftijden zijn kinderen oud genoeg om het concept  te begrijpen, dat er elke dag een nieuw stukje van het verhaal wordt opgestuurd. Maar ook jong genoeg om nog met heel hun hartje te geloven dat de Verhaaltjesfee echt bestaat.

En natuurlijk is elk kind verschillend,  dus het hangt ook van het kind af. Zelfs als kinderen net iets te groot zijn om er volledig in te geloven vinden ze het nog hartstikke leuk. Sinterklaas blijft immers altijd leuk, en dat is ook de ervaring met de Verhaaltjesfee!

Pakketjes gaan op maandag en donderdag de deur uit. Maar hou er rekening mee dat je het pakket natuurlijk eerder in huis wilt hebben, als je gedurende zeven dagen magische kaarten wilt versturen.

Voorbeeldje:
Heb je een super lief nichtje die een geweldig cadeau verdient en ze is op 14 juni jarig? Dan moet op 8 juni kaart 1 op de mat vallen, als je wilt dat ze op haar verjaardag de laatste kaart krijgt.
Zorg dus dat je zo rond 5 juni het pakket in huis hebt. Dan heb je ruim de tijd om versiering op de enveloppen te plakken, als je daarvoor kiest, en brief nr. 1 op tijd te posten

Nee hoor, het pakket is zo verpakt dat het gewoon door de brievenbus kan!
Fijn toch? Minder verzendkosten voor jou en je hoeft niet thuis te blijven.

En het is nog eens milieuvriendelijk ook, want het gaat gewoon met de postbezorger mee i.p.v. met een bestelbusje. Ook krijg je natuurlijk een track & trace code zodat je de bestelling kunt volgen.

Als je een Verhaaltjesfee set cadeau doet aan een kind waarmee je niet op hetzelfde adres woont, bijv. een kleinkind, neefje of nichtje, zou ik je aanraden om de ouders/verzorgers op de hoogte te stellen dat al deze pret eraan komt.
Op die manier kun je met hen afspreken dat je de kaarten die op zondag en maandag bezorgd moeten worden bijv. al eerder meestuurt. Zij kunnen de kaarten vervolgens onderscheppen en zelf op de mat leggen op die dagen, zodat het niets uitmaakt dat PostNL niet bezorgdt op zon- en maandagen.

Tip: Je kunt ook stiekem alle enveloppen in één pakket naar de ouders/verzorgers van de jarige sturen. Dan kunnen zij dagelijks een envelop op de mat leggen. 

Is de verjaardag pas over een paar maanden? Of wil je de magische brieven niet aan een verjaardag koppelen maar aan de kinderboekenweek of de brieven wekelijks naar een vakantiehuisje sturen?
Geen zorgen. Klik hier om je op te geven voor een herinneringsmail!

Tuurlijk! De Verhaaltjesfee en Sinterklaas zijn een samenwerking aangegaan en de brieven kunnen dus ook in de schoen worden bezorgd!
Woon je niet op hetzelfde adres als het kind aan wie jij dit cadeau wilt doen? Stuur het hele pakket dan stiekem naar de ouders/verzorgers, en vraag aan hen of ze af en toe een envelop in de schoen stoppen!

Scroll naar boven